Helene Fischer forsvarer sig mod tabloidmedier

At være berømt er både en forbandelse og en velsignelse, det ved især Helene Fischer kun alt for godt. Hun havde en drøm om at blive sangerinde i en tidlig alder. I mellemtiden er hun blevet en af de mest succesfulde kunstnere i Europa, og dermed også til et mål for medierne – men den 38-årige kvinde ved, hvordan hun skal forsvare sig mod dette.

Helene Fischer i mediernes søgelys

Enhver, der kigger på hylderne med tidsskrifter i Tyskland, vil bemærke det: Helene Fischer er overalt. Der går ikke en uge, uden at magasinerne skriver om superstjernen – ofte pryder hun endda hele forsiden.

Artiklerne handler for det meste om (angiveligt sande) historier fra hendes privatliv. Hvordan håndterer hun det? Og hvordan hun undgår at det går hende for meget på? Det er præcis, hvad “Neue Züricher Zeitung” ville vide af Helene Fischer, som for nylig kommenterede fremtiden for sit juleshow.

Falske nyheder er ikke til at stoppe

Hun afslørede åbent: “Her og der irriterer det mig. For det indebærer altid, at folk ender med at tro på noget sådant.” Det store problem for stjernen er, at sådanne nyheder ikke forsvinder. “Nogle gange er min første indskydelse at tage kontakt og få rettet op på tingene. Men så har jeg næsten ikke tid til andet, for der kommer nye historier hver dag”, fortæller Helene Fischer.

Hendes eneste chance: en advokat. “Vi går også ind imellem i aktion mod de mest åbenlyse eventyr med vores advokater for at gøre vores pointe gældende”. Helene Fischer, er i øjeblikket ved at komme i form til sin kommende turné, vel vidende, at hun stadig ikke kan dæmme op for de mange opdigtede historier.

Kilkde: Schlager.de

Det skal du læse