Helene Fischer: Første koncert i måneder – der er ingen billetter

Helene Fischer vender tilbage til scenen på lørdag. Schlager-Dronningen vil vise sig igen for første gang siden tv-optræden på “Schlagerchampions” – men kun for et udvalgt publikum.

Næsten fem måneder er der gået siden Helene Fischer sidste optræden. Senest så vi hende ved et følelsesmæssigt møde med sin ex partner Florian Silbereisen i “Schlagerchampions” i midten af januar. Derefter var der i lang tid ikke noget at se eller høre fra Schlager-Dronningen. Men denne lørdag den 1. juni 2019 vender Helene Fischer tilbage til scenen: Hun vil optræde i TUI Arena i Hannover. Der er dog ingen billetter til at købe til koncerten.

Helene Fischer: Koncert i Hannover ved privat fest

Fordi Helene kan ses ved en eksklusiv begivenhed foran lige under 6000 inviterede gæster, som “Hannoversche Allgemeine” rapporterede. Anledningen: den lokale bygherre Günter Papenburg fejrer sin 80 års fødselsdag. Til dette organiserer han en privat fest i TUI-Arenaen og giver sig selv og hans gæster et optrædelse af Helene Fischer. Inviteret er medarbejdere i Papenburgs firmaer, venner, bekendte og selvfølgelig hans familie.

Det er ikke første gang, at Papenburg fejrer med berømte gæster: Harald Juhnke kom engang til sin 50 års fødselsdag og Udo Jürgens sluttede sin 75 års fødselsdag. Og nu skal det være Helene Fischer. For Helene er det den første koncert i måneder. Lad os håbe, at tingene går bedre for hende end Udo Jürgens: Han havde offentligt klaget over forholdene på stedet efter hans optræden ved Papenburg.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse