Helene Fischer: Første fødselsdag uden Florian Silbereisen!

”Det er det samme som sædvanligt, og alligevel er det naturligvis en smule anderledes. Helt ærligt kan man ikke rigtig forberede sig på et sådant øjeblik. Vi mødes på scenen ganske enkelt som de bedste venner, vi er, og så det vil være ret dejligt, men også spændende, ”sagde Florian Silbereisen i ARD-programmet” Brisant “forud for Schlagerchampions 2019. Det handlede om det første offentlige møde efter sammenbruddet. – I dag, en dag efter fødselsdagen for hendes eks-kæreste, får Helene lov til at poppe champagnekorkerne. Vi lykønsker 35-årsdagen og ønsker hende alt godt

Helene Fischer, født den 5. august 1984 som det andet barn af Maria og Peter Fischer-parret i den sibirske by Krasnojarsk, bosatte sig i Wöllstein, Rheinland-Pfalz, i 1988. Der deltog hun i teater-AG’er og musikalske kurser i løbet af sine skoleår. Hvorvidt grundlaget for interessen for musicalen allerede er lagt her, vides ikke. Ikke desto mindre førte hun sin træningsvej til Stage & Musical School Frankfurt, hvor hun afsluttede en tre-årig uddannelse som en statsanerkendt musikalsk skuespillerinde. I sine årlige Helene Fischer-shows til jul er der altid et musikalsk element med, hvor hun synger med stor kærlighed og lidenskab, og publikum er meget tilfredse.

Billederne af den første fælles optræden af Florian og Helene er bestemt stadig til stede for mange fans: den 14.05.2005 sang hun i Florians program “Hochzeitsfest der Volksmusik”, en duet. Tre år senere blev det kendt, at de er et par. Kort derefter kom hendes debutalbum “Von hier bis unendlich”, hvor bl.a. Kristina Bach har været aktivt involveret som tekstforfatter. Fra da af begyndte hendes karriere, og hun var i stand til at bryde eksisterende rekorder eller sætte nye rekorder, for eksempel med sit julealbum, indendørs og stadionturnéen og vinde fire ECHO’er. Alt syntes pludselig at være perfekt: professionelt og personligt kunne man få indtryk af, at Helene Fischer havde nået toppen af sin karriere.

Adskillelse og timeout

Kort før jul 2018 blev fansne informeret af et Facebook-indlæg om Florian og Helene, at de går deres separate veje. Den nye mand ved hendes side, akrobat Thomas Seitel, sagde i det eneste interview indtil videre i ZEIT-magasinet: ”Mange mennesker kunne ikke forestille sig, at Helene og Florian nogensinde ville deltage. Og der er ikke engang tvist “. I mellemtiden er der mellem de to mænd (Thomas Seitel og Florian Silbereisen) endda et godt forhold, som blev forseglet af “en fælles øl”. “Jeg havde allerede fortalt ham pr. telefon, hvor meget jeg var glad for, at han fortsat ville være en ven i Helenes liv.”

Den sidste, offentlige tv-optræden af Helene var ved Schlagerchampions 2019 i ARD. Siden da har hun taget en pause. Selv i de sociale medier (Facebook og Instagram) er der ikke kommet noget fra hende. Så meget desto større var glæden, at udgivelsen af Stadium Tour DVD er blevet annonceret.

Vi ønsker hende alt godt for hendes fødselsdag, meget styrke, helbred og at hun kan bruge sin pause til regenerering i vid udstrækning.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse