Helene Fischer fødselsdag: Tillykke

Den fænomenale Helene Fischer blev i dag, for 29 år siden, i Kranojarsk i Sovjetunionen, født af hendes russiske/tyske forældre. Idrætslære Peter og ingeniør Marie kunne den 5. August 1984 glæde sig over deres andet fødte barn. Helene Fischer har en ældre søster, Erika, hun er 6 år ældre og arbejder som advokat.

Til hendes familie har Helene Fischer en god kontakt, måske har hun sammen med sin kæreste Florian Silbereisen holdt fødselsdag for alle ?

I 1988 kom Helene Fischer, sammen med hendes familie, tilbage til Tyskland og boede i Rheinland-Pfalz. Hendes elskede opdagede hurtigt hendes talent og opmuntrede den lille superstjerne. I Frankfurt am Main afsluttede hun en 3 årig musikalsk uddannelse og havde diverse jobs på scenen.

Hendes mor var overbevidst om at hun var bestemt til det og sendte derfor tallige demos bånd ud til forskellige kunst managere. Kunst manager Uwe Kanthak erkendte talentet og arrangerede en pladekontrakt.

Helene Fischer store kærlighed Florian Silbereisen, lærte hun at kende ved Florians show “Hochzeitfest der Volkesmusik”, det var Helenes første tv optræden den 14. Maj 2005. Det udløste i 2008, at de to turtelduer, der begge er født i løvens tegn, kunne offentliggøre deres forhold.

Helene Fischer har gennem hendes fænomenale sang talent, akrobatik og som vært, modtaget utallige priser. Det er priser som ECHO, Golden Hennen, Kronen der Volkemusik og mange andre priser.

Med hendes egenskaber som sympati, hendes skønhed og hendes ambitioner, har hun formået at gøre det umulige, at mestre flere udfordringer på en gang. Hun er vært ved sine egne shows, har planer om en privat film og efter Helene Fischers Open air den 6. Oktober 2013, kan alle fans vente sig endnu en overraskelse fra hende.

Vi ønsker Helene et stort tillykke med dagen herfra Tyskschlager.dk

Helene Fsicher fødselsdag 2013

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse