Helene Fischer & Florian Silbereisen: Sådan kom det til kysset

De var drømmeparret i Schlagerverden: Helene Fischer og Florian Silbereisen fortryllede deres fans med deres gensidige kærlighed.Men deres adskillelse for mere end to år siden trækker stadig tårer hos deres fans. Men der er balsam – fordi Flori fortæller om det første kys med Helene.

Måske ved enhver Schlager-fan, hvor han eller hun var, da han eller hun hørte denne besked: Helene Fischer og Florian Silbereisen – adskillelse! Et chok, der fortsætter den dag i dag. Det er dog meget bedre, når vi ser på begyndelsen af ​​den tidligere kærlighed og ikke ignorerer en særlig detalje: De første kys mellem de to stjerner.

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Det hele begyndte i 2008

Helene og Florian mødtes i 2005 – men først tre år senere gnistrede deres kærlighed. Florian kiggede på sit show “Silbereisen gratuliert: Herzlichen Glückwunsch Helene” med denne spændende tid.

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Daglig glæde

Begge tog på en stor turné med “Schlagerfest der Volksmusik”. Der siges de at have genopført en scene fra musicalen “Elisabeth”. Hver aften spillede Silbereisen rollen som “Død” og var i stand til at komme meget tæt på sin Helene. ”Jeg fik altid lov til at kysse hende der,”  fortæller Flori om denne scene. Åh hvor sødt. Men desværre er tiden forbi. Forhåbentlig finder Flori snart sin nye kærlighed!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse