Helene Fischer & Florian Silbereisen: Rygtemøllen kører!

Det ville være for godt til at være sandt! Forskellige medier rapporterer for tiden, at det tidligere schlager-drømmepar Helene Fischer og Florian Silbereisen mødes i smug igen. Nogle vandrere påstår at have observeret stigende aktivitet i Silbereisen-villaen ved Mondsee i det østrigske Salzkammergut, hvor personer kunne ses bag åbne persienner – personer, der lignede Florian og Helene. Men hvad handler rygterne om?

Det ville være SENSATIONEN i dette gale corona-år 2020: Fischer & Silbereisen genforenet! Men vil drømmen snart gå i opfyldelse? Ifølge magasinet “Freizeitwoche” så personerne i villaen fortrolige ud, og de fortsatte med at tale uforstyrret. Men selv “Neue Post” lader intet tilbage at ønske i en artikel om de to:

Angiveligt har der været flere hemmelige møder mellem Florian og Helene på Mallorca og i München i de seneste måneder. I april hævder forbipasserende endda at have set Florian i en lille bil i centrum af Düsseldorf. På hans passagersæde: En smuk blond kvinde, der skulle have lignet Helene.

Faktum: Kontakten er aldrig helt brudt!

Selvom bruddet kom pludselig for de mange fans i december 2018, har de to stadig et tæt forhold i dag. Der går næppe en dag, uden at de taler i telefon, siger de. Men begge har altid forsikret omverdenen om, at de har et tæt intimt venskab på trods af bruddet.

Magasinet “InTouch” skriver, at Helene Fischer skulle have kigget rundt efter et stykke jord nær Silbereisen-villaen. Men der er i øjeblikket byggeri i gang på ejendommen ved Ammersee. Helene har besøgt denne byggeplads med sin partner Thomas Seitel igen og igen i de sidste par måneder. Dette blev også rapporteret af forskellige medier.

“BILD” skriver også i en aktuel artikel (med en betalingsbarriere), at det måske er muligt at købe fast ejendom i nærheden af ​​Florian, men at man kender ejendommen og huskonstruktionen ved Ammer-søen. Således er indicierne vage og sandsynligvis ikke rigtige.

Vores vurdering: Et kærlighedscomeback er bare ønsketænkning!

Uanset hvor meget man måtte ønske sig et kærlighedscomeback for de to, ligger det nok ikke lige i kortene. Siden bruddet står de to stadig hinanden meget nær – måske mere end nogensinde før.

Og Florian havde allerede talt om fremtiden i sit indlæg om bruddet. Han skrev:

“Helene og jeg er ikke længere kærester, men vi har stadig fælles planer: For eksempel vil vi gerne præsentere vores første fælles tv-show engang i de næste par år! Desværre har vi endnu ikke været i stand til at realisere denne drøm i de senere år. Men måske kan vi endelig gøre det!” Vi håber, det lykkes for jer.

Foto: WDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian tog bladet fra munden i 2018

“Hej, mine kære,

I de sidste ti år har jeg sjældent talt om mit privatliv. Men der er situationer i livet, der simpelthen kræver særlige handlinger. Derfor skriver jeg disse linjer.

Helene og jeg havde ti vidunderlige år sammen! Vi støttede hinanden helt fantastisk. Vi havde op- og nedture – som alle andre par. Vi har altid støttet hinanden. Vi blev voksne sammen. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden Helene.

Ikke desto mindre var vores liv som par også udfordrende på grund af den konstante mediedækning. I ti år har der været spekulationer i medierne om bryllupper, børn eller separation hver uge.

I årevis har man endda set sig nødsaget til at rode i vores skraldespand for at finde noget privat der, som man kunne lave en historie ud af. 

Det er bare ubehageligt, når Helene pludselig bliver overrasket af en fotograf, der hopper ud bag et træ, mens hun løber i skoven. Og paparazzien gemte sig bag buskene, og lå og ventede.

Mens der var spekulationer om et kommende bryllup i de sidste par uger, var vi allerede på det tidspunkt gået fra hinanden. Vi ønskede at offentliggøre denne nyhed så sent som muligt. Efter et så stort vendepunkt ønskede vi først at omorganisere vores liv så roligt som muligt uden for mange paparazzi-fotografer.

Et brud er altid trist, og vi var også meget triste. Men nu er vi “lykkeligt adskilt”. Som venner er vi vokset endnu tættere sammen.

Vi vil ikke lade nogen eller noget ødelægge dette venskab. Uanset hvor længe alle spekulerer, uanset hvad der bliver skrevet og rapporteret, uanset hvem der giver mange smarte interviews, og uanset hvor mange mennesker, der ønsker en mudderkamp – intet af dette kan ryste dette venskab.

Hvis der nu er billeder af Helene med en anden mand, så vil jeg bare gøre det klart, at jeg har kendt Thomas i lang tid, han er en god fyr, og jeg ønsker dem begge held og lykke.

Helene og jeg er ikke længere kærester, men vi har stadig fælles planer: For eksempel vil vi gerne præsentere vores første fælles tv-show engang i de næste par år! Desværre har vi endnu ikke været i stand til at realisere denne drøm i de senere år. Men måske kan vi endelig gøre det!

Så du bliver fortsat nødt til at udholde os sammen. 😉

oprigtigt
Din Florian”

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER