Helene Fischer: „Farbenspiel“ hedder hendes nye album

Det ligner lidt efter slaget af giganterne, ikke? Andrea Berg var oprindeligt til at udsende hendes nyeste album i 2014. Derefter meddelte hun, at det dobbelte albummet “Atlantis”, så kom her d 6 sept september 2013.

Helene Fischer har til gengæld afsluttet sin store open-air sommer tour for et par uger siden, en tour som har varet det meste af året – ingen ville have forventet, at hun sååå hurtigt kunne udgive et nyt album.

Og faktisk, så ville ingen have forventet det, men Helene Fischer holder sit ord – hun oplyste på hendes Facebook-side,  kort efter Andrea Berg annoncerede hendes album, at albummet “Farbenspiel” udkommer den 4 oktober 2013. I øjblikket har Helen lagt ud på Facebook at den første single, som vil blive hørt i radioen i dag og hun skriver:

“Kære fans, så er det endelig sket: Jeg er lige kommet ud af studiet, og jeg har afsluttet min album – I kan se det her og så er min første single hedder det: “FEHLERFREI” – og kan høres overalt i radioen i morgen (idag 30-08-2013)!

Jeg ser frem til alle lyttere! Jeres Helene Fischer “

Den 6. September kommer det nye album “Atlantis” af Andrea Berg, den 4. Oktober “Farbenspiel” af Helene Fischer! Så kan efteråret komme, ikke? Titlerne lover meget, vi ser frem til et meget varieret og magisk musik.

Kærlige pop gudinder: Så længe I sikkert har lavet dette drilleri imellem jer på en venlig måde, så er vi fans glade!.

Helene-Fischer-Farbenspiel

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse