Helene Fischer er tyske mænds drømmekvinde!

Endnu engang ligger den fortryllende Helene Fischer øverst på hitlisten, men denne gang er det ikke på grund af hendes musik, men på grund af hendes væsen, hendes udstråling og hendes udseende.

En rundspørge blandt tyske mænd sætter schlagerdronningen på en førsteplads, når der skal vælges en drømmekvinde blandt tv-stjernerne.

Helene Fischers fans har i lang tid været klar over, at hun har en fantastisk stemme, et smukt udseende og et dejligt væsen, men nu er hun altså også officielt den kvinde, som tyske kvinder skal leve op til, hvis de vil have succes hos mændene. Hun er intet mindre end den perfekte kvinde.

Det er mandemagasinet “Playboy”, der står bag undersøgelsen, hvor de har spurgt 1000 mænd, hvilke tre egenskaber, de lægger vægt på hos en kvinde. Derefter skulle de svare på, hvilken tv-stjerne, de synes, kunne opfylde disse ønsker og dermed fremstå som idealkvinden.

Helene-Fischer-29

De tre egenskaber, mændene lægger vægt på hos en kvinde, er : Humor, ærlighed og trofasthed.

Hele 79% af de adspurgte mænd fremhæver humor som den absolut vigtigste egenskab hos en kvinde. Økonomisk uafhængighed var vigtig for omkring en tredjedel af de adspurgte.

Det er derfor ikke overraskende, at valget falder på Helene Fischer, der altid fremstår som: humoristisk, ærlig og trofast – og ja, så er hun også økonomisk uafhængig.

Det er blondinerne, der står øverst på mændenes ønskeliste, for efter Helene Fischer kommer på plads nummer to og tre henholdsvis Barbera Schöneberger og Sylvie Meis.

Så hvis kvinderne skal have succes hos det modsatte køn, skal de lade håret afblege, altid sige sandheden, være trofaste og frem for alt huske at have en humoristisk tilgang til livet – og så gør det ikke noget, hvis de også sørger for at have en pose penge i baghånden.

[box_info]Kilde: schlagerplanet.com[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER