Helene Fischer er Tchibos nye ansigt

Med otte “Echos”, en “Bambi” og “Goldenen Kamera” er Helene Fischer avanceret til superstjerne. Hun synger med fodboldverdensmestre. Hun tager på den store Stadien Europa-turné. Og nu lægger hun ansigt til Tchibo, som er mode, tilbehør og smykker.

Dr. Sven Groos, administerende direktør for Non Food ved Tchibo, siger: “Helene Fischer og Tchibo – en smukkere duet kunne vi ikke forestille os. Hun er et stil-ikon, en fantastisk entertainer, der på scenen står for glamour og privat elsker et afslappet look. Hun taler til både mænd og kvinder. Hun passer perfekt til Tchibo. Vi er lykkelige for at have fået Helene Fischer”.

Modeeksperter er enige: Helene Fischer er en af de bedst udseende kvinder i Tyskland. Når hun går på scenen, er hendes udseende mindst lige så omtalt som hendes sange.

Flere gange under en koncert skifter mode-ikonet tøj. Privat elsker sangerinden den afslappede stil: Jeans, pullover, læderjakke. Næppe nogen anden megastjerne er så meget nede på jorden som Helene Fischer.

Samtidig giver modemagasiner råd om, hvordan man kopierer Helene Fischers stil.

Med Tchibo er det nu blevet let. Til sin første optræden har Helene Fischer valgt 16 yndlingsstykker fra den aktuelle Tchibo-kollektion. Fra den 21. oktober giver hun sin mode-hitliste til butikkerne.

Kilde: Tchibo.de
Kilde: Tchibo.de

Helene Fischer siger om partnerskabet: “Tchibo har fulgt mig hele livet. Derfor glæder jeg mig til samarbejdet. Mode ligger i mit hjerte, og jeg lægger vægt på god kvalitet og materialer af høj kvalitet. Tchibo kombinerer disse to ting, efterårskollektionen præsenteres af mig”.

Til Helenes favoritter hører toppe med en fin glans og med dekorative applikationer, kombineret med en afslappet jersey blazerjakke. Som højdepunkt viser Helene Fischer en læderjakke af lammeskind – den ideelle kombination for at få et anderledes efterårslook.

Til november præsenterer sangerinden julesmykke-kollektionen for Tchibo.

Efter flere gange guld er der mere guld til Helene Fischer. Hendes absolut nummer 1 er en 585’er guldring med en 0,5 karat brilliant til ca. 799 Euro. Derudover præsenterer sangerinden værdifulde smykker i roséguld, en kollektion 925’er sterling sølv og højkvalitets lædervarer så som tasker og punge.

Med partnerskabet er det lykkes Tchibo at vinde sangerinden eksklusivt til modesmykke-produkter.

I starten af 2015 viser Helene Fischer modekollektionen for forår og sommer. Og derefter? Derefter går det videre – med Helene Fischers favoritter hos Tchibo.

Kilde: Tchibo.de

Det skal du læse