Helene Fischer er nomineret

Dillen om at man skal tage et isbad, er kommet til en af tysklands store schlagerstjerner. “Isspand udfordringen” er nemlig den nyeste tendens på de sociale medier. Over hele verden har folk hældt iskoldt vand over sig, filmet det og lagt det op på Facebook. Formålet med den iskolde aktion er, at henlede opmærksomheden på ALS sygdommen. Selv berømtheder gør i denne sag, en god tjeneste og nominere flittigt hinanden. Selv schlagerstjernen Helene Fischer er nu nomineret.

Fodbold stjernen Marco Reus tilføjede i går “Isspand Challenge” på sin Twitter-konto og nominerede i forbindelse bl.a. den 30-årige schlagersanger. Hele 24 timer har Helene nu til at hælde en spand isvand over hovedet, sådan er reglerne, hvis ikke skal der doneres 100 dollars til ALS. Hidtil er der ingen video beviser dukket op i sociale medier kanaler af Helene Fischer. Hun har stadig tid til at reagere på nomineringen. Selv fru Conchita Wurst har gjort det. Hun blev nomineret af tennisstjernen Novak Djokovic.

Frysning for en god sag?

Formålet med “Isspand Challenge” er at gøre verden opmærksom på nervesygdom amyotrofisk lateral sklerose og tilskynde folk til at donere til ALS forskningen. Om handlingen virkelig er en succes, eller er bare en sjov internet-trend, er uklart. De berømtheder i alle tilfælde, ledet af US-amerikanske stjerner giver deres bedste, i alle tilfælde blev selv præsident Barack Obama nomineret. Han har endnu ikke udført udfordringen endnu.

Kilde: Schlagerplanet.de

Opdatering!!

Helene Fischer har nu klaret udfordringen, og nomineret 3 andre, Marco Reus, Otto Waalkes og Robbie Williams

Det skal du læse