Helene Fischer er med ved SchlagerCountdown!

Kilde og FotoCopyright: Ronald Juschuss

Nedtælling til det nye album fra Helene Fischer?

Navnet SchlagerCountdown giver store forventninger til, hvad der sker i schlager verden, som blandt andet nye sange fra Helene. Men nu er det sikkert at, Helene Fischer er med ved SchlagerCountdown. På hendes webside er datoen d. 25-3 kommet med på listen over hendes optræden. Ved sidste Schlagerchampions nævnte Florian Silbereisen allerede Santiano som gæster ved næste show. Og det giver også mening. Drengene fra det høje nordtyskland har gentagne gange været opvarmningsband for Helene Fischer.

Vi tror, men er ikke sikre, at mon ikke Helene Fischer ved SchlagerCountdown d. 25-3, vil synge et par sange fra den nye CD. For alle fans til den tyske schlager dronning må det være et højdepunkt. Men desværre kan man ikke få flere billetter, der har for længst været udsolgt.

Andrea Berg ved SchlagerCountdown?

Mange af de andre store Schlager stjerner vil ikke være med d. 25-3. For Vanessa Mai, Beatrice Egli, Maite Kelly, Howard Carpendale, Semino Rossi og Fantasy vil være i Mannheim ved Schlagernacht des Jahres.

Men måske er Andrea Berg med. Selv om medierne gør dem til rivaler, kommer stjernerne det godt ud af det med hinanden. Med både Helene Fischer og Andrea Berg i det store show skal Florian Silbereisen ikke bekymre sig om opmærksomhed. Det bliver spændende at se hvem der ellers kommer med.

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER