Helene Fischer er igen særlig attraktiv

For Tchibo og Helene Fischer er dette forår igen en moderne duet. Ligesom sidste år præsentere Schlager sangerinden i tide til den ny sæson ny mode designs. Lige som den sidste kollektion er det samtlige klæder – lige fra accessories, halstørklæder til Trenchcoats. Farvemæssigt bevæger kollektionen “Meins” i pastelfarver.

Kilde: Tchibo.de
Kilde: Tchibo.de

Fra d. 23. februar er de designs i butikkerne og på online shoppen. Som Tchibo har annonceret, høre den blå Trenchcoat, Jens – Jumpsuit og læderjakken til sangerinden personlige favoritter. “Jeg har fundet mine favoritter i kollektionen. De er ekstrem alsidig og lader sig kombinere godt. Jeg finder disse stykker til noget man må have”, er Schlager dronningen citeret for.

“Tchibo har ledsaget mig hele livet. Jeg er derfor glad for samarbejdet. Mode ligger mig for hjertet og jeg ligger stor vægt på kvalitet og materiale af høj kvalitet”.

Siden 2014 har sangerinden arbejdet sammen med modehuset. Ud over kollektionen med jakker, bluser og bukser finder er også en Helene Fischer smykke kollektion. Se mere her

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER