Helene Fischer er igen i 2014 nummer et

Året er lige startet og Helene Fischer nåede igen at ende på plads 1 med hendes seneste album “Farbenspiel”. Det er det tyske “Media Control” der har udsendt de aktuelle data. Det var ellers Robbin Williams der havde føringen, men måtte altså vige pladsen til Helene Fischer og hendes “Farbenspiel”, som er det sjette studiealbum fra Helene Fischer. Det blev udgivet d. 4. okt 2013, stormede ind på hitlisterne og fører altså nu.

Robbie Williams havde ingen chance

Robbie Williams kom med hans album “Swings Both Ways” d. 15 nov 2013 og havde ellers føringen, men havde ingen chance imod “Farbenspiel”. På 3 pladsen er det  Max Herren med “MTV Unplugged Kahedi Radio Show”.

Helene-Fischer-28

Årtusinde rekord

Med “farvespil” brød Helene Fischer i den første uge af sin frigivelse, en årtusind rekord: Indtil videre er der i dette årtusinde ingen anden sanger i Tyskland, som har solgt så mange albums i den første uge efter udgivelsen, end Helene. Allerede i begyndelsen af ​​oktober var Helene på 1 pladsen på de officielle hitlister og her 3 måneder efter, er hun der igen.

[box_tip]Albummet kan købes her: Klik her[/box_tip]
[box_info]Kilde: Schlagerplanet.de[/box_info]

Det skal du læse