Helene Fischer ER gravid

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

De sidste dage har rygtegryden kogt voldsomt, efter at Tyske BILD fortalte at de via en insider tæt på Helene var kommet til oplysninger om at Helene endelig skulle være gravid.

Selvfølgelig var der straks ramaskrig på de sociale medier, men denne gang er den sgu god nok – Helene Fischer ER gravid og hun har selv bekræftet det i et opslag på Instagram, både lykkeligt, men også irriteret og såret over betroede personer tæt på hende, ikke kunne holde K***. Læs under billedet hvad Helene har skrevet.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Hej mine kære, jeg havde brug for noget tid til at tænke over, hvordan jeg vil håndtere den nuværende situation, om og hvordan jeg vil reagere på det, og hvor åbent jeg vil forklare det her. Derfor taler jeg først nu.

Du ved, at jeg altid har holdt mit private liv lukket og låst for beskyttelse, og igen og igen formår medierne at spekulere, rapportere, dømme, opfinde fiktive historier og sprede usandheder, der har været med mig i så mange år, som gør mig vred og trist på samme tid. Denne gang var der dog nok personer tæt på mig, der delte betroede og personlige oplysninger med medierne, hvilket i dette tilfælde faktisk skuffer mig mest.

Hvad kan jeg sige, desværre blev der afsløret en besked om, at vi gerne ville have holdt os lidt private. Så flot som min nuværende tilstand er, ville vi gerne have ventet lidt længere på, at denne nyhed nåede offentligheden. Ikke desto mindre er jeg stolt over, at vi var i stand til at holde det hemmeligt i meget længere tid, end medierne rapporterede. Så jeg har kunnet nyde de sidste par måneder uden mediestøtte.

Nu vil jagten på os sandsynligvis starte, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at bede alle om at observere og respektere vores privatliv🙏🏼

Hvad du bør vide: Alle planlagte koncerter for det næste år kan finde sted fra min side – fordi jeg er glæder mig virkelig uendeligt meget til dem, også for at synge live for dig igen!

Nå, den er ude nu. Desværre ikke selvbestemt, men jeg må stadig sige: Undskyld til alle, der har arbejdet sammen med mig i løbet af de sidste par måneder, forretningspartnere, venner og endda slægtninge, som jeg ikke har fortalt noget til. Jeg ville kun beskytte dig og indirekte mig selv. Jeg ville elske at fortælle dig det personligt.

Vi har været overlykkelige over det i lang tid, og jeg har det fantastisk. Fordi jeg med stolthed kan sige: Jeg glæder mig til den tid, der ligger foran os.

En overvældende og unik følelse.

💖

Jeg sender dig en masse kærlighed og takker alle for de fine ord og tillykke!

Din Helene

Kæmpe tillykke til jer begge her fra Tyskschlager

RELATEREDE ARTIKLER