Helene Fischer er gæst i “Wetten dass…?”

Sommer udgaven af “Wetten, dass…?” på Mallorca var for et par måneder siden, derfor er det nu tid til en ny omgang af game showet. Der vil som altid komme gæster fra film og musik branchen – Frem for alt Helene Fischer med hendes nye hit “Fehlerfrie” som findes på albummet “Farbenspiel”.

Fra udsendelserne i Juni, var der schlager stjerner som Jürgen Drews og Mickie Krauser. Nogen kunne lide det, andre var skræmt – En dårlig eftersmag var det med sikkerhed både ved vært og gæster. Til erindringen, skuespiller Gerard Butler tabte sin satsning og måtte putte isterninger i sine bukser – Stefan Raab var flov og kiggede væk. Derefter begyndte diskussionerne om hvem der skulle afløse Thomas Gottschalk, om hvem der skal redde showet, ZDF har planlagt nogen ændringer for showet i Oktober:

Til Oktober udgaven har schlager sangerinde Helene Fischer stjerner som skuespiller Harrison Ford, Sylvester Stallon og Matthias Schweighöfer fået til at sige ja til at komme. Michelle Hunziker, som var assistent for Thomas Gootschalk i den gamle udgave af “Wetten dass..?” , vil støtte Markus Lenz i Oktober showet –  masser af hjælp får han altså denne gang.

Det er spændende, hvordan Markus Lanz forbereder de næste udsendelser, alle vil følge ham med falkeøjne, om han igen kan løfte sin underholdnings færdigheder. Men også med de negative overskrifter vil han helt sikkert tage til hjertet og forsøge, og få det bedste ud af udsendelserne.

Så se: “Wetten dass… ?” live fra Bremen. den 5 Oktober på ZDF kl 20.15.

Wtten dass

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse