Helene Fischer er et fast fænomen på hitlisterne

Om det er et studiealbum eller en dvd: Helene Fischer hører til hitlisten, som smørret hører til brødet. Hendes succes kommer ikke bare fra ét sted – i hendes unge år, deltog hun på Teater AG og musicalkursus. Efter at manager Uwe Kanthak opdagede hende og gav hende en kontrakt, udkom hendes første album: “von hier bis unendlich”, den 3. februar.

Helene Fischer: Topper på hitlisterne

Her kan du se nogle af de mest succesfulde album på hitlisten.

Studiealbum

Hendes debutalbum endte med det samme på hitlisterne: I Tyskland nåede den en 19. plads og lå der i 71 uger. Utroligt! Den solgte over 520.000 stk. Helene Fischer var sikret en “billet” hver gang på hitlisterne. Med alle album var der sat gang i tempoet af Helene Fischer. Den 14. oktober 2011, med: “Für einen tag”, var det første gang hun nåede 1. pladsen med et studiealbum. Over 735.000 eksemplarer blev der langet over disken, men albummet “Best of” har solgt mest: Over 1.070.000!

Hendes aktuelle album “Farbenspiel”, nåede 1. pladsen i Tyskland, Østrig og Schweiz. Albummet er en kæmpe succes: Ingen anden kunstner har i dette årtusind, solgt flere album på den første uge fra frigivelsen, som Helene Fischer. Selv internationalt er albummet en succes, i Holland nåede den en 8. plads,  og i Belgien endda en 4. plads.

Dvd/Blu-ray

Også på TV begejstrer hun sine fans, hendes dvd’er og blu-rays er altid et hit. Den 14. september udkom “So nah, so fern”, hendes første dvd. I Østrig kom den på en 4. plads, og solgte over 75.000 eksemplarer. Ligesom hendes studioalbum, var hendes dvdudgivelser også en succes. Dvd’en, “Für einen tag- live 2012”, placerede sig på 1. pladsen i Tyskland, Østrig og Schweiz.
Har du en personlig hitliste, med Helene Fischer-sange?

Helene-Fischer-24

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse