Helene Fischer er en “syngende Sagrotan flaske”

I forbindelse med en udtalelse om sit eget show, som snart skal flyttes fra senderen ZDFneo til ZDF, så omtaler Jan Böhmermann Helene Fischer som en “Syngende Sagrotan flaske” (Rengørings middel). Sådanne citere han til “Zeit Magasin”.

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de

Videre siger han, at man selv kan se programmet, for at se hvad det er. Personality showet viser den 33 åriges side som karakteriseret og dels dårlige humor. Fra den 6. februar vil udsendelsen “Neo Magazin Royale” med Jan Böhmermann blive sendt på ZDF.

Kilde: Semmel.de
Kilde: Semmel.de

Helene Fischer i sigte

Værten er ikke den første der tager Schlager sangerinden ind. Carolin Kebekus laver parodier på musikerinden offentligt og også latterliggøre forskellige versioner af “Atemlos durch die Nacht” og giver kritik af sangerinden. For sin reklame med VW endte det også i en shitstorm fra fan rækkerne: Iscenesat og angivelig billig. “Taz” var i begyndelse af 2014 mere offensiv: En redaktør talte om Helene Fischer som “Schlagervæsen” med et “fyrværkeri som er langvarig” og seerne til “Helene Fischer show” som “Matschbirnen” (mudder).

Vi syntes det er hårde ting, men sådan er det jo. Ikke alle kan lide det samme, og heldigvis for det.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER