Helene Fischer: En sommer drøm i voks

Hvem ønsker ikke at opleve Helene Fischer tæt på, det er nu muligt her i Hamburg Panoptikum på Reeperbahn, da en voksfigur af superstjernen er det nyeste værk i samlingen. Dermed opfylder Panoptikum et ønske fra mange besøgende.

Kilde: panoptikum.de
Kilde: panoptikum.de

Helene Fischer i voks

“Helene Fischer er et fænomen – hun begejstre som tysk sangerinde alle aldersgrupper, lige fra fra børn til ældre, og bør derfor ikke mangle hos os”, siger Dr. Hayo Faeerber, leder af Panoptikum.

Helene Fischer er taget i det øjeblik, da hun sammen med fodbold mandskabet fejre sejren som verdensmestre i sommeren 2014 på Brandenburger Tor med sit mega hit “Atemlos durch die Nacht”. Voksfiguren viser Helene Fischer i den vindende trøje, jeans og guld høje hæle. I et år har billedhugger arbejdet på temaet på figuren, roen i situationen gennem figuren skal opleves.

Kilde: panoptikum.de
Kilde: panoptikum.de

Hamburger Panoptikum er den ældste voksfigur udstilling i Tyskland og viser over 120 voksfigure. Siden grundlæggelsen for mere end 130 år siden har det været ejet af familien Faerber – og er nu på vej ind med fjerde og femte generation af Dr. Hayo Faerber og hans datter Susanne.

Voksfiguren i Hamburg er ikke den eneste af Helene Fischer. Siden 2011 i Madame Tussauds i Berlin er der et voks billede af Entertaineren præsenteret.

Kilde: Schlagerblume.de

Det skal du læse