Helene Fischer: Eksklusiv intern information om hendes nye album!

Først for nylig gjorde Helene Fischers manager af fanklubben antydninger om, at Helene arbejdede hårdt på nye projekter – inklusive ny musik. Schlager.de har nu modtaget eksklusiv information om hendes nye album fra insider kredse, som garanteret vil overraske enhver fan!

Overraskende meddelelse – ”Helene er ikke længere i pause og har travlt i baggrunden med forskellige nye endnu ikke officielle projekter. Under alle omstændigheder er planen, at det nye album skal udgives i år,” afslørede Helene Fischers fanklub-manager for nylig til “Neue Post”. Det alene skulle være en fornemmelse for Helenes fans.

Men det kan være, at jeres glæde hurtigt er væk, fordi Schlager.de fra eksklusive insider kredse har fundet ud af, at Helene Fischer ønsker at gå i en helt ny retning med sit nye album, der skal udgives i 2021!

Alt vil være anderledes i 2021

Helene arbejder derfor med en ny producent. Helenes pladeselskab ledte allerede efter nye komponister, tekstforfattere og producenter sidste sommer. Schlager.de lækkede det hemmelige dokument på det tidspunkt! Det fortalte også, at udgivelsen var planlagt til efteråret 2020, og at de ledte efter sange, som Helene Fischer kunne synge. De ønsker at binde sig sammen med de succesrige albums “Farbenspiel” og “Helene Fischer” med skræddersyede sange.” Alt er tilladt, fra ballader til mellemtempo og tempo. Naturligvis en kæmpe opdatering, for som bekendt blev albummet udgivet sidste efterår!

Overraskende samarbejde med …

Så langt så godt. Det overraskende er nu: Helenes nye album, som bliver det første i fire år (!), Ifølge insider kredse skal det være en blanding af tysk pop og international dance. Den smukke Helene skal endda selv skrive sange – med ingen ringere end Sarah Connor!

Vender Helene Fischer endelig ryggen til schlageren? Ifølge disse oplysninger skal hendes album forventes med endnu større spænding …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER