Helene Fischer eksklusiv i stern: “Det gør mig sur når jeg ser en paparazzi om morgen”

Som schlager sangerinde bryder hun igen alle rekorder. Mere end en million koncert billetter har Helene Fischer solgt til hendes kommende Tour, som startede tirsdag i Hannover. Men så allestedsnærværende hun er som stjerne på scenen eller på TV, er Helene Fischer sjældent som privatperson. Til Magasinet Stern fortæller hun i et stort eksklusivt interview, om skyggesiden af hendes berømmelse. “Det gør mig sur, når jeg ser en paparazzi om morgen”, indrømmer Fischer. Hun bliver ofte så belastet, at hun spekulere på om, om hun overhovedet vil forlade huset.

Kilde: Helene Fischer Web

Hun taler også om sit tidligere hjem, den sibiriske by Kranojarsk, som Helene som barn forlod med hendes tysk-russiske forældre til Tyskland. “Mine forældre ville altid tilbage til Tyskland”, siger hun. Selv vil hun en dag besøge hendes gamle hjem, men “Trods” nysgerrigheden er jeg ikke klar til en meget følelsesmæssigt rejse ind i min families fortid”. Der er ikke kun smukke ting i Rusland, men der følger et slægtskab med deres gamle hjem. Helene: “Jeg føler en vis grad af melankoli. Jeg elsker ballader og synker næsten ind i dem”.

Hun er også tit blevet overrasket over den Hype der er om hendes person. “2014 var der faktisk en ekstrem fase, da “Atemlos durch die Nacht” blev så stor”, fortæller Fischer til Stern. Den officielle opfattelse var så gigantisk. “Jeg kan absolut forstå de person der følte dette som et Helene Fischer overkill”. I den tid trak hun sig bevidst tilbage fra offentligheden i noget tid. I de første ti år var hun meget i naturen – helt uden mobil. Eller hun var ofte til familiefester. Dette har været “Vanvittig godt, for min sjæl og min krop”.

Kilde: Original-Content von: Gruner+Jahr, STERN, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse