Helene Fischer duft giver allergi

Helene Fischer har lidt et tilbageslag: Tidskriftet “Öko-Test” har undersøgt parfumer og “That´s me” duften fra schlager stjernen, fik en meget dårlig karakter. grunden dertil er at indholdsstoffet Diethylphthalat, er “stærkt forhøjet” i indholdet. Phthalate har ry for at have en negativ virkning på sundheden. En skade på nyrer eller lever kan ikke udelukkes i disse materialer. Især i denne juletid, er denne test et bitter slag for sangerinden. Forbløffende har testerne fundet lignende værdier i mange andre produkter.

Også andre parfumer falder gennem testen

For eksempel også produkterne “Jil Sander Sun”, “Bruno Banani Absolute Woman” og endda den dyre “Tom Ford Velvet Orchid” (67,95 Euro) fik af “Öko Test” dårlig karakter. Så ønsker Helene Fischer at høre til toppen skal der ske en forbedring i hendes parfume.

Kilde: Helene Fischer Facebook
Kilde: Helene Fischer Facebook

Helene Fischers parfume: Duften er taget godt imod hos fans

Trods alt er duften blevet taget god imod hos fansn. Kundeanmeldelser på www.douglas.de har placret parfumen med fire stjerner ud af fem. “En meget dejlig duft” eller “berusende behagelig” skriver købere i deres anmeldelser. Reklamerne lovpriser “That´s me” som “meget personlig”.

“I indledningen står der citrus, friske sicilianske mandariner, og den varme saft af solmodne ferskner. Hertil livlig friskhed og let afspejling, af pink fresia til varme blide blomster, kombinerede lotusblomst kombineret med søde roser”. Den kan lugte godt, men behøver ikke være helt så sund. Så Helene Fans burde lytte til “Öko Test” og ikke kun fortrække duften.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER