Helene Fischer drømmer om duet med denne megastjerne

Det havde ingen sandsynligvis forventet: Helene Fischer, som aldrig i sit liv har været ramt af skandaler, er fan af Miley Cyrus! Et par der næsten ikke kunne være mere forskellige mens begge sangerinder alligevel inspirerer et bredt publikum med deres sange. De har begge en stor fanskare, og de elsker begge sexede scenenoutfits.

Kilde: Universal Music
Kilde: Universal Music

Kommer der snart en duet med Miley Cyrus?

I et interview med det tyske musikmagasin “Bravo” fortæller Helene: “Jeg kunne forstille mig at lave noget med Miley –enten akustisk eller en cool popoptrædelse. Det  ville være sjovt”.

Hvis disse to sangerinder faktisk mødes kan man med sikkerhed forberede sig på et fantastisk sceneshow, for de to blondiner vil ikke spare på charmen ved deres optræden.

Helene er åbenlys fan

Helene forstiller sig, at hun privat godt ville kunne forstå “Wrecking Ball” sangerinden. “Når man laver meget musik sammen og intensiv underholdning, opstår der en fælles forståelse,” siger Helene

Lad os bare håbe at Miley snart lægger mærke til Helene…

[box_light]Vi  syntes, at Helene er begyndt at glemme sine schlagerrødder og begynder at være en Hollywood-primadonna, og det er en skam, for hun har lavet og laver stadig mange gode schlagernumre, men nykkerne trykker vist på. Hvad syntes I [/box_light]?

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse