Helene Fischer: DET har hun slet ikke fortjent!

Foto: ZDF/Anelia Janeva

I lørdags (24 aug 2019) udsendte ZDF en koncert af Helene Fischer. En koncert, der begejstrede fansne. I medierne næste dag blev der påstået lave seertal. Og også en ZDF-værtinde er ganske grov på Twitter over megastjernen …

I sit tweed skrev nyhedsværten Maja Weber: “Finder en superstjerne som Helene Fischer ingen andre billedesprog (…) end latex-læder-net-mode fra Reeperbahn? Eller inspirerede “redlight-district” i Amsterdam? ” – I et andet indlæg skrev hun også: “Prostitution er ikke wow, og insignier er heller ikke” og “jeg synes, det er beskidt”.

Sammenligner man Helene Fischer og prostitution her, spørger mange fans og kolleger sig selv og er chokeret over den unge programleder. Som BILD rapporterer, adskiller tv-kanalen ZDF sig fra medarbejdernes erklæringer, og roser Helene Fischer for hendes utrolige flotte præstation.

Selv de tyske berømtheder finder Maja Webers udsagn temmelig usmagelige. Heino, for eksempel, sagde til BILD: ”Jeg mener, at Helene kan bære dette tøj uden at det ser billigt ud. At forbinde det med prostitution er noget vrøvl. Hun går ikke i kirken med tøjet, men står på scenen, det er en del af, hvad der sker i dag. ”

Vi kan kun være enige med det …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER