Helene Fischer: Denne populære værtinde vil gerne være mere som hende

Helene Fischer er nok det bedste eksempel på talent, vedholdenhed og disciplin. Nogle vil også beskrive det som “perfekt”. Ligesom programleder Barbara Schöneberger – der nogle gange gerne vil lære en lektie af den populære og succesrige musiker.

Helene Fischer: Barbara Schöneberger er jaloux

I sin podcast “Mit den Waffeln einer Frau” talte moderator Barbara Schöneberger (48) med sin gæst, skuespilleren Tom Beck (44), om liveoptrædener. Hun afslørede, at hun er en fan af at synge live, og at de fiaskoer, og uheld der kan ske ved sådanne optrædener, er en del af det.

Hendes mening: ”Hvis vi kun stræber efter total perfektion, så er der ikke længere noget manøvrerum. Så er der så at sige næsten ikke mere plads til menneskeliv.” Så siger hun: “Jeg er nu total modstander af perfektion, for jeg synes faktisk, det skbber alt fra os.” Ikke desto mindre indrømmer hun:

Ingen mester er faldet ned fra himlen endnu

Øvelse gør mester, mener Babsi. Og så er Helene Fischer, der for nylig sendte en skjult besked til sine fans, meget eksemplarisk:

“Helene er bare en af ​​dem, der siger: ‘Jeg kommer til dit show i morgen, og jeg synger tre sange. I modsætning til mig, der er cirka kilometer væk fra Helene Fischer og siger: Skal jeg øve mig? Det skal jeg gøre for dig i aften. Barbara Schöneberger, der stadig forguder sin mand som hun gjorde den første dag, klarer det, men hun ser det: “Jeg kunne blive så meget bedre, hvis jeg prøvede lidt hårdere på mange ting.

Hvis det muntrer den humoristiske og kvikke oplægsholder lidt op: Mange mennesker vil helt sikkert gerne være lidt mere som hende…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse