Helene Fischer deltager i indsamlingsgalla – de første oplysninger

Hvert år støtter ORF2 kampagnen “Licht ins Dunkel”, og den store gallafest er ikke til at gå glip af. Og Helene Fischer vil nu igen optræde på tv ved netop denne gallafest. Vi har de første oplysninger.

Helene Fischer: Endnu en tv-optræden i Østrig

Allerede fredag den 18. november 2022 sender ORF2 gallafesten live for “Licht ins Dunkel”. Ud over mange andre berømtheder fra Østrig vil også tyske stjerner være til stede for at støtte den gode sag. Helene Fischer annonceres i kanalens programoversigt, så fans kan se frem til endnu en tv-optræden af deres idol. Det vides endnu ikke, hvilken sang hun vil optræde med, men under alle omstændigheder vil hun optræde.

“Licht ins Dunkel: Disse stjerner deltager også

David Garrett, Sarah Connor, Melissa Naschenweng, DJ Ötzi og Josh vil også være musikalske gæster. Som sædvanlig tjener showet det formål at støtte handicappede og socialt dårligt stillede børn og familier gennem donationer. Hver en euro tæller, understreger ORF2.

Fans i Tyskland kan se “Licht ins Dunkel”-gallaen via livestream. Om vi kan se det her i Danmark, ved vi ikke endnu. De tysktalende lande har det jo med at landebegrænse deres udsendelser.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse