Helene Fischer – De prominente kollegaer sværmer om hende

Hun er ambitiøs, smuk og har utrolig succes, Helene Fischer! Intet under, at mange prominente kolleger til Schlagersangerinden er henrykte over det, det smitter jo af på alle de andre.

Hvorvidt om det er sangere eller skuespillere, national eller internationale – Helene Fischer snor dem alle om sin finger. Især med sine mandlige kolleger – hun er i stor efterspørgsel! Både Samu Haber, Til Schweiger, samt den internationalt succesfulde Robbie Williams, er i fyr og flamme over den smukke Helene.

Den finske musiker, og frontmand i bandet Sunrise Avenue, der var en af dette års fem dommere i det syngende show “The Voice of Germany”, ytrede sig for nylig som en stor Helene Fischer fan. Før sangshowet, måtte han lære tysk indenfor to uger, og musik af Helene hjalp ham med denne meget vanskelige opgave:

“Helene er så cool! Så vellykket, men stadig så sød. Hun arbejder også hårdt. Jeg har hentet alle hendes albummer, der er på iTunes.”

Arbejdet har båret frugt, og den sympatiske finne har vundet tilskuernes hjerter. Og hvem ved, måske kan vi se frem til,  ja en duet af de to musikere?

Helene-Fischer-og-Robbin-Williams
Helene Fischer og Robbins Williams ved BAMBI 2013

Også skuespilleren “Til Schweiger” er meget begejstret for Helene Fischer. I tv-showet “Menschen 2013”, af Markus Lanz, foreslog Helene at de skulle spille sammen i “Tatort”. Selv i sin mindetale ved Bambi Awards, i midten af ​​november 2013, roste popsangeren Helene for hendes musikalske arbejde. Efter hans mening førte det til et “frisk pust i den ellers så støvede popverden.” At hun har, hvad det kræver at blive en skuespiller, viste hun allerede i en episode af “Das Traumschiff” i begyndelsen af ​​2013. Også kollegaen Roland Kaiser er allerede kendt i krimiserier. I Münster Tatort “Summ, Summ, Summ”, spillede han en birolle og fik fik stor ros for denne.

Helene-Fischer-Berlin-2013
Helene Fischer Show i Berlin 11.12.2013

Hvad kan du lide ved Helene Fischer? Skriv det til os herunder!

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.de[/box_info]

Det skal du læse