Helene Fischer & co. bringer Flumserberg en besøgsrekord

Arrangørerne af Schlager Open Air i Flumserberg har ikke oplevet dette før. Der er 15.000 billetter til salg ved det 14. Schlager Open Air i Flumserberg ved den smukke sø Walen, men allerede nu er der kun 4.000 billetter tilbage. Open Air er først den 31. juli 2014.

Ifølge arrangørerne er Helene Fischer en af grundene. Andre grunde er sandsynligvis den betagende og unikke baggrund med Churfisten som kulisse, men mon ikke den billige pris på 65 schweiziske frank (ca. 55 euro) for 11 kunstnere i ca. 10 timer, også har noget med det at gøre.

Ud over Helene Fischer vil der i år være; Nik.P & Band, Nockalm Quintett, Michael Wendler, Meilenstein, Grubertaler, Zillertaler Haderlumpen, Laura Wilde, Achim Petry & Band, Kerstin Merlin og Oesch´s die Dritten.

Kilde: Echo Facebook
Kilde: Echo Facebook

“Live is Live”: Fredy Broder tolererer ingen playback

“Fredy Broder produktion” er den lokale arrangør. Han gav Promipool.de en yderligere grund til, hvorfor Flumserberg er bedst: “Tilskuerne har betalt for at opleve, hvor dygtige kunstnerne er, og derfor må alle kunstnere være 100 % live og give den fuld gas”.

Området er beregnet til 15.000 schlagerfans, og 11.000 billetter er allerede solgt. De sidste 4.000 er lige sat til salg. Dem der ønsker at opleve denne spektakulære forestilling, har nu muligheden, for at sikre sig billetter. Billetter kan købes i St. Galler Kantonalbank, over internettet på www.der-berg-bebt.ch  eller på telefon i Schweiz (0041) 81-720 18 17.

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse