Helene Fischer: Bryllup på hold!

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Stor tvivl om deres kærlighed – Hun går til alteret i en hvid kjole. Den smukke brud Helene Fischer og hendes Thomas taler om deres løfter med tårer i øjnene. Så forsegler parret det evige bånd med et ømt kys … En drømmeagtig idé – som sandsynligvis forbliver en drøm. Fordi brylluppet tilsyneladende er på hold! Ikke underligt, at tvivlen om denne kærlighed vokser …

“Hvad laver Helene Fischer og Thomas Seitel?”, “Er Thomas Seitel og Helene Fischer stadig sammen?” eller: “Har Helene Fischer skilt sig fra Thomas Seitel?” Hvis du indtaster navnene på Schlager-dronningen og hendes akrobat på Internettet, vil du hurtigt bemærke: Fans tørster efter nyheder om deres Helenes kærlighedsliv! Og jo længere Helene forbliver tavs om sin forholdsstatus, jo mere undrer man sig: Har hun stadig sommerfugle i maven?

Vi husker: I begyndelsen boblede blondinen af ​​lykke. “Thomas er simpelthen den nye mand ved min side, som er vidunderlig, der passer nøjagtigt og som jeg kan forestille mig alt sammen med,” begejstrede hun åndeløst. Et romantisk bryllup, måske endda børn, alle disse drømme synes endelig at være indenfor rækkevidde efter den triste adskillelse fra hendes tidligere partner Florian Silbereisen.

Men indtil videre er der ikke sket noget, i det mindste officielt. Tværtimod er stilheden, der fulgte efter tilståelsen af ​​kærlighed, øredøvende! Hvis noget kommer ud, handler det om hendes professionelle fremtid. Efter en pause og en tvungen Corona-pause arbejder Helene på mange nye projekter igen. Et album skulle udgives i år.

“Vi skubber alt og planlægger,” understregede hun i slutningen af ​​2020. Hvad det kan betyde er klart: Hyppige koncerter, korte nætter, meget stress. Det er usandsynligt, at Thomas vil være der igen som hendes danser. Til sidst undgik parret offentlighedens lys.

Fakta er: I de sidste par måneder har der været tid nok til at forsegle fremtiden sammen med et “ja”. Nu kommer andre ting uundgåeligt i fokus igen. Det føles som Helene og Thomas gik glip af en mulighed. Måske for evigt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse