Helene Fischer, Beatrice Egli, Vanessa Mai, Linda Hesse, Michelle – hvor sexet skal Schlager være?

Den tyske schlager er blevet forbløffende hot. For flere og flere sangerinder slipper deres grænser under deres forestillinger og på de sociale medier, for deres fans. Nogle stjerner, som Michelle, viser hendes bare bryster på cd-omslaget. Her er den hotte liste.

Billede: Beatrice Egli Instagram

For hendes kvindelige fans har Beatrice Egli(„Verliebt, verlobt, verflixt nochmal“) dannet en diskussion på nettet. Årsagen: Et foto, som den schweiziske sanger har udgivet på Instagram. Så viser den tidligere vinder af DSDS i det røde og sorte, tætsiddende læder jumpsuit med XXL kavalergang. For mange fans er dette helt klart for sexet, andre beundrer Beatrice for denne moderne, dristige præstation og mod.

Men hvor sexet skal den den tyske schlager være?

Især blandt unge mennesker, der elsker moderne pop- og party-schlager, er der færre fordomme. Ved Party-Schlager har et sexet scene outfit længe været en del af show konceptet. Og et strejf erotik er nu en del af hver musikvideo, schlager sangerne har lært af de internationale popstjerner som Katy Perry, Rita Ora eller Britney Spears.

For eksempel viser Beatrice Egli sig i en video af hendes single “Was geht ab” som en vamp med en rød-sort bodystock og maske i en erotisk film atmosfære. Og endelig ender med en gæst i sengen. Også i videoen af “Federleicht” (4,5 Mio YouTube-seere) har vi mulighed for at beundre den nøgne ryg med nogle ædle tatoveringer på Beatrice Egli.


Nogle schlager sangerinder går endda et skridt videre. Michelle (“Nicht verdient”) danser med Matthias Reim i stramme bukser i den nye video. Og selv på det nuværende cd-omslag på “Tabu” er hun “halvnøgen”.

Billede: Vanessa Mai Instagram

Selv Vanessa Mai (“Ich sterb für dich”) i et indlæg fra hendes ferie indeholder selfies og billeder i hot topper med bare bryster på en yacht fra Kroatien, selv et uden-top foto, som er meget diskuteret blandt fansene. Måske ser vi hende snart i “Playboy”.

Kilde: Playboy Deutschland

Det er det, sangerinde Linda Hesse allerede har gjort. Den varme Hesse er blevet en kanin. På Mallorca blev hun fotograferet til det tyske Playboy i juni-udgaven. “Tysklands smukkeste sanger” skrev bladet.

Alle Helene Fischer fans er sikkert af forskellige meninger. Mega-stjernen blandt de tyske schlager sangerinder lader så mange mandlige og kvindelige fans, hjerte slå dobbelt med hendes super tætte scene outfit og taber vejret.

Ny i Schlager cirkus er den attraktive Kölnpige Sonia Liebing (“Tu nicht so”). Den 29-årige schlager sangerinde viser i sine forestillinger på “Schlagernacht des Jahres” i store arenaer, at hun ikke skal gemme sig bag de store stjerner i sine stramme, top og hudtætte latexbukser.

Selvom ikke alle fans kan lide det, er den tyske schlager mere hot og sexet end nogensinde …

Kilde: Schlagerplanet.de

Tidligere artikelHelene Fischer tjener mere end Britney Spears & Celine Dion
Næste artikelSangeren Jay Khan