Helene Fischer: Arbejder hun på et nyt album?

Efter Helene  Fischer sidste år med hendes “Farbenspiel Live” tourne fyldte de store stadioner mellem Hamburg og Wien, har der i de seneste måneder været ro om sangerinden. Mistænkelig stille. På hjemmesiden er Helene Fischers kalender tom. “Mere information kommer snart” står skrevet – en sådanne meddelelse kunne det lyde som noget stort!

Kilde: helene-fischer.de
Kilde: helene-fischer.de

Luftshow (Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee)

Pressen spekulere i mellemtiden, om Helene Fischer er gravid, eller om følelserne mellem kæresten og Florian Silbereisen er væk og hun har pakket sine kufferter, eller noget tættere – eller noget langt mere realistisk. Sidste år i Florians “Adventsfest der 100.000 Lichter” besvarede Helene Fischer nogen spørgsmål fra tilskuerne, herunder også, hvornår hendes næste album kommer. Dengang svarede sangerinden, at hun ikke vidste hvornår et nyt album udkom. Men hun vil i 2016 arbejde og håbede at en efterfølger til “Farbenspiel” og “Weihnachten” skulle komme i 2016. Med sangene på et nyt album vil hun så igen tage på den store stadion tourne.

Måske står Helene Fischer allerede i studiet og indspiller de nye sange, og om et par måneder vil man kunne høre dem. Det gode er, hvis den 31 årige allerede nu arbejder på et nyt album, kan det nå at komme ud inden jul. Vi venter spændt og glæder os til “Mere information kommer snart”.

Kilde: Schlagerblüme.de

Det skal du læse