Helene Fischer annoncerer ekstra show i Leipzig

Over 700.000 billetter er allerede blevet solgt til turnéen “Farbenspiel – LIVE” i efteråret og den efterfølgende stadiumturné i sommeren næste år 2015! Så Helene Fischer fortsætter med at skrive historie i den tyske musikbranche og manifesterer sin status som Tysklands mest succesfulde livekunstner.

Kilde: Semmel.de
Kilde: Semmel.de

Når alle de tekniske detaljer i produktionen er på plads, så kan nye blokke af sæder nær scenen blive frigivet til alle datoerne for turnéen. Dette er muligvis ikke sikkert, men det er “Front of Stage-pladser”, direkte til siderne af scenen. Hertil kommer, på grund af den store efterspørgsel  i aften 2015/06/27, en anden ekstra koncert på Red Bull Arena i Leipzig.

Billetter til den nye koncert i Leipzig og de nye pladser vil være tilgængelig fra i dag fredag ​​2014/06/27, på Eventim og alle sædvanlige salgssteder.
“Farbenspiel – LIVE” fremrykkes i Rostock en dag 3/6/2015 til 2/6/2014 af organisatoriske årsager. Alle billetter vil naturligvis bevare deres gyldighed til den nye dato, eller de kan returneres til billetkontoret, hvor de blev købt.

Kilde: Sony Music

Det skal du læse