Helene Fischer & Andrea Berg: Duel om første plads?

I det nye schlagershow “Ich find Schlager toll” handler det om de mest populære schlagersangere i dag. Helene Fischer og Andrea Berg er de største favoritter. Hvem vælger Beatrice Egli og Eloy de Jong til nummer 1?

Beatrice Egli og Eloy de Jong præsenterer det nye “Schlager-Show “Ich find Schlager toll”. I 90 minutter præsenteres de 25 mest populære sange eller artister i hver udsendelse, i et tematisk fokus i hver episode. Disse bestemmes af en repræsentativ undersøgelse fra Media Control. Der er interessante baggrundshistorier om sangene og kunstnerne.

Hvem er den mest populære schlagersanger? Helene Fischer eller Andrea Berg?

I den sidste uge blev det “mest populære Schlagersong” søgt. Der vandt Münchener Freiheit med “Ohne Dich”! Onsdag den 13. november leder Beatrice Egli og Eloy de Jong efter den “mest populære Schlager-sanger”. Er dette et head-to-head race mellem Helene Fischer og Andrea Berg?

Når alt kommer til alt, er de to de mest succesrige kvindelige kunstnere i de sidste mange år. Eller bringer undersøgelsen en overraskelse, i første omgang en af de store schlagerdivaer som Mary Roos, Vicky Leandros, Lena Valaitis, Katja Ebstein eller Ireen Sheer? Vi er nysgerrige!

Se med i aften kl 20:15 på RTL Plus

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse