Helene Fischer: Adskillelse-Drama!

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Nu skal Florian også være der for dig! Det var som om der kun var to af dem i deres lille kærlighedsverden. Puttede sig “i sofaen i jogging bukser”, sagde Helene Fischer (36) for et par uger siden – også om pausen med sin partner Thomas Seitel (36). Uden deadline pres og performance stress. Hun har “bestemt nydt” det. Hjemme ved Ammersee, langt fra blitzne.

“Jeg må sige, at det var utroligt vigtigt og godt,” begejstrede Helene, “at leve normalt.” At nyde kærlighed, bare for at være lykkelig. Men pludselig er der alt andet. Helene må sige farvel til Ammersee, til sin Thomas. En adskillelse er nært forestående!

Helene fik arbejds feberen igen. Hun præsenterede bare stolt sin nye duet “I’ll Stand By You” (“Jeg holder fast ved dig”) med den amerikanske musiker Josh Groban (40). ”Jeg nød så meget at være i studiet,” sagde hun kort efter med stor begejstring. Arbejdet med det nye album er også i fuld gang.

Nogle gange siver detaljer igennem. Thomas Seitels far Günter afslører: ”Helene er dog ofte ude og omkring. Jeg tror, ​​der er nogle nye ting der, men hun fortæller det ikke, fordi det tilsyneladende stadig er en hemmelighed.” Og der er mere der kommer: ”Selvfølgelig skubber vi nu alt og planlægger,” sagde Helene ved årsskiftet. “Lad os se frem til, hvad 2021 har i vente for os.”

Så hvis Corona-situationen tillader det, vil tingene virkelig starte igen.

For indtil videre har det altid været tilfældet, at Helene gik på turné, efter at hendes cd blev udgivet. Der var næppe tid til privatliv: “Jeg forlod aldrig hallen før klokken et, og nætterne var tilsvarende korte.” Især fordi Helene altid var på turné i lang tid. Sidste gang hun var på vej i syv måneder. Også denne gang vil Helene sandsynligvis rejse fra by til by i flere uger og sove på hotelværelser. ”Denne ensomhed er skør,” indrømmede hun. Og: “Jeg forsegler mig, så jeg kan komme tilbage til mig selv.”

Vil Thomas så have meget plads i sit liv, som det er nu? Jo flere aftaler, jo flere forpligtelser, jo oftere adskilles de to. Ikke at Thomas ville blive overrasket over noget af dette. Men hvordan vil deres kærlighed klare denne adskillelse i det lange løb? Mange slider forhold op i en sådan hverdag. Når du bliver bebyrdet med arbejde – og den anden kan kun vente og se … fordi Thomas selv er kendt for ikke at have noget arbejde i øjeblikket. Hans dage som danser og akrobat har længe været talte (NEUE POST rapporteret).

Men en ting kan Helene altid stole på: Uanset hvad der måtte komme, vil ex-kæreste Florian Silbereisen (39) være der for hende og hjælpe hende. Han er ofte ude selv og forstår hende godt: ”Vi er bedste venner. Jeg har stadig et meget tæt forhold til Helene i dag,” sagde han efter bruddet.

Og ikke kun det: Flori har været showmaster for de største tyske schlagerprogrammer i årevis. Så snart Helene udgiver et nyt album, kunne hun også ses i hans tv-show. Helene vil have mere igen. Tilbage på scenen. Hun vil arbejde, lave musik, give fuld gas. “Jeg ser allerede frem til mange flere vidunderlige øjeblikke med dig,” afslører hun. Om Thomas kan følge med i deres tempo, er stadig kun at vente at se.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER