Helene Fischer: 2021 – Bliver dette hendes skæbnesvangre år

Endelig! Det går fremad! Efter måneder med bekymringer og udfordringer får håbet til at blomstre igen. Er der bedre tider nu? Det ønsker alle – og selvfølgelig også Helene Fischer (36)! Og tegnene antyder, at 2021 bliver hendes skæbnesvangre år: Comeback, bryllup og endda familie – alt dette vil snart være muligt igen …

For nu er Schlagerdronningen inden for rækkevidde af det, der var utænkeligt så længe: Live forestillinger med nye sange!

Oprindeligt blev der opfordret til at sende sange til et Helene-album for omkring et år siden. Pandemien stoppede tilsyneladende det hele. Men nu var der tid nok til det.

Og nu kan du drømme igen: Vil Helene måske endda introducere de nye iørefaldende melodier til sine fans den 26. marts ved Sound & Snow Gastein-begivenheden? Datoen er tilsyneladende fast planlagt, du kan stadig købe billetter!

Hvad hvis comebacket er en succes? Så vil det skæbnesvangre år også medføre ændringer i privatlivet. Villaen ved Ammersee har kun brug for sidste hånd. Er rummelig nok til at gøre et stort ønske til virkelighed sammen med partner Thomas (35)! “Hvis jeg bliver roligere om et par år, vil jeg virkelig have et barn,” sagde Helene for nogen tid siden.

Helene som mor – måske endda med en ring på fingeren? Ja! “Thomas er omsorgsfuld, han er kærlig,” sagde hun engang begejstret. Han er manden “som er vidunderlig for mig, og som passer nøjagtigt – og hvor jeg kan forestille mig alt …”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse