Helene Fischer 2017/2018

Hun er en af de mest succesfulde kunstner i Europa og har slået alle rekorder i den tyske musikbranchen i de seneste år. På hendes sidste live-turné til succes albummet “Farbenspiel” kunne hun inspirere mere end 1,2 millioner seere. Men ikke kun størrelsen af hendes tour, men især den bombastisk, fantasifulde og fantastiske iscenesættelse af sceneshows, holder en international sammenligning.

Helene Fischers shows har altid været meget specielle, og man kan roligt sige uden overdrivelse, at der de sidste år igen er sat nye standarder og har skabt en helt separat genre. “For mig er det det bedste ved mit job, for et live publikum til at være i stand til at optræde med mit band og mine dansere. Vi ønsker blot fans en stor, måske uforglemmelig aften “ siger den usædvanlige kunstner.

I øjeblikket arbejder Helene Fischer i studiet på hendes nye album, som vil blive frigivet i første halvdel af næste år. Parallelt i baggrunden kører der allerede for fuld skrue, planerne for en ny live-turné, som starter i efteråret 2017. Showet er produceret i samarbejde med 45 DEGREES, en afdeling af Cirque du Soleil, der har specialiseret sig i særlige store begivenheder – så man kan allerede sige med sikkerhed, at dette show bliver uden sidestykke. “Vi ønsker virkelig at publikum får noget spektakulært og unikt – den kreative ekspertise fra “Cirque du Soleil” i kombination med Helene Fischer, blivernoget helt specielt” siger kreativ og scene Director Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, den kunstneriske leder af disse og andre produktioner i dtn berømte canadiske underholdningsselskab.

Enestående er det allerede at Helene Fischer ikke optræder hver dag i en anden by, men er en helt uge i hver by, og vil give fem koncerter, 1 hver dag i de 5 dage i den samme hal. I alt så optræder Helene Fischer så som en del af hendes nye live turné i efteråret 2017 / foråret 2018 i alt 65 shows i 13 byer i Tyskland, Østrig og Schweiz. 45 DEGREES – som er en del af Cirque du Soleil, siger til det nye innovative og eksperimenterende show koncept, at målet er at skabe sammen med Helene Fischer og hendes team, en unik underholdningsoplevelse.

Styret af den fælles vision, at skabe en symbiose af de nyeste tekniske resultater og yderst professionel kunstnerisk optræden. På samme tid til at komme i den bedste underholdning, den positive Helene Fischer med både de mest populære og nye hits.

Billetsalget er allerede startet. Man kan maksimum købe 4 billetter pr. bestilling. Omkring 45 DEGREES, Cirque du Soleil Department of Events og Special Projects 45 DEGREES giver kreativt indhold til særlige projekter og eksklusive produktioner i alle dele af verden. Sjælen af deres prestigefyldte begivenhed er den unikke kreative kreativitet og ekspertise Cirque du Soleil har.

Med det unikke de bringer sammen, med de ønsker deres kunder har, ikke kun for at nå målene, men også for at efterlade et langvarigt indtryk på de besøgende. 45 DEGREES er en international virksomhed og en del af Cirque du Soleil, der ser tilbage på en mere end 10-årige historie af kreativitet, viser udviklingen og globale specielle projekter under brandet “Cirque Du Soleil Events”.

Billetter

Find dine billetter ved at klikke på den by du gerne vil se showet, og klik derefter på den dag du gerne vil se det.

Det skal du læse