Helene er nu i tale!

Hun var så hemmelighedsfuld, hun lavede altid en stor hemmelighed ud af, hvad der rørte hende i hendes inderste væsen. Men den tid er forbi. Det er svært at tro, men sandt: Helene Fischer åbner sit hjerte! Den smukke schlagerdronning ønsker, at hendes fans skal være de første til at vide, hvilken rutsjebane af følelser hun går igennem i øjeblikket, og har nu lavet en ægte gåsehudtilståelse. Nu er det Helene, der taler!

“Jeg har også angst”

Ja, ved hendes XXL-koncert i München oplevede sangerindens fans en sand overraskelse. Det blev endnu en gang tydeligt, at Helene spiller i sin egen liga. I godt to og en halv time leverede hun et megashow. En powerkvinde, der tilsyneladende klarer alting uden besvær. Gør hun ikke? Faktum er, at Helene, som snart vil være med i et tv-program igen, også er et helt normalt menneske. Og hun skal også håndtere negative følelser. Det indrømmede hun nu helt ærligt over for hendes fans!

“Jeg indser igen og igen og må desværre igen og igen se, hvordan unge kvinder piner sig selv med lavt selvværd”, forklarede hun i forbindelse med sin sang “Die Erste Deiner Art”. “Og tro mig: Jeg har også min angst, mine selvbekymringer.”

Rørende ord til hendes mor

Hvor er det godt, at Helene har en stærk person ved sin side, som altid støtter hende. “Jeg er vokset op med så utroligt smukke værdier,” sagde hun begejstret.

Tak mor for at gøre mig til sådan en jordnær kvinde, som altid leder efter sit indre centrum.

“Jeg kan kun håbe, at denne sang også vil vække genklang hos jer kvinder”, siger Helene Fischer til sine fans. “Og at du aldrig lader dig gå ned på grund af det!” Sikke en smuk kærlighedserklæring til sin mor! Og det er sandt: Maria Fischer (64) har altid været en klippe for Helene.

Hun og hendes mand Peter (69) flyttede fra det tidligere Sovjetunionen til Rheinland-Pfalz i 1988, hvor Helene fandt gode betingelser for sine lidenskaber, teater og musik. Maria støttede dette og var også den, der sendte en demo-CD til Helenes nuværende manager Uwe Kanthak (60) i 2004 – resten har længe været musikhistorie.

Mere åben end nogensinde

At Helene nu taler så åbent om sine følelser er en vidunderlig gave til fansene. Og måske er det kun logisk. Helene Fischer er jo selv lige blevet mor og ved det: Hendes lille Nala har også en hård vej foran sig. Men Helene vil altid være der for sin elskede datter – ligesom hendes mor var der for hende!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER