Hele søen er Andreas Gabalier: heimspiel den 25 maj

Han er kendt som Elvis i Alperne, hans hofter har fået mange kvinder til at besvime. Andreas Gabalier opstigning til superstjerne var rivende. Hans super hit “I sing a Liad für di” kender alle, fra småbørn til bedstefar, og alle ønsker at se ham live. Den 25 maj har man muligheden, for der holder Andreas Gabalier sit heimspiel.

Online magasinet Schlagerportal.de har haft mulighed for at stille nogle spørgsmål til Andreas Gabalier om den kommende begivenhed. Hvorfor skal fansne komme til dit hjemland, hvad bliver der forventet af dig? “Folk kan forvente en kavalkade af folke rock´n roll n sange og endda et par overraskelser, jeg vil ikke fortælle hvad, men et par nye titler måske”.

HEIMSPIEL

Hans nye album “home sweet home” vil udkomme den 7 juni, og Andreas Gabalier har indspillet nogle af numrene i et studie i Nashville i USA, og har gået i fodsporene på Johnny Cash og Elvis Presley. Publikum vil den 25 maj kunne få et par smagsprøver på hans kommende album, men hvor meget vil Andreas Gabalier ikke afsløre. Han vil gerne overraske sit publikum og give dem nogle mindeværdige timer.

Mange af hans fans kommer i Andreas Gabalier outfit og det gør ham glad, men også at hans fans er verdens største kor, fortæller Andreas Gabalier.

Kilde: schlagerportal.com

Hele artiklen kan læses her: schlagerportal

Det skal du læse