Heino og Hannelore: Et drømmepar

Hun er drømmekvinden for Heino, Hannelore. Kærlighed skal være en smuk tanke, når man tænker på sin partner. I over 30 år har de to været lykkelig gift og virker stadig som nyforelskede. I 1979 gav de hinanden deres ja – et løfte til evigheden, som parret også flere år efter, holder oppe.

For mange år siden flyttede Heino og Hannelore til Bad Münstereifel, hvor hun åbnede en cafe. Alt bliver opbygget med alderen, som Hannelore har fortalt til Münchener Merkur:

“Kurhaus er blevet privatiseret, Vi har lejet hele anden sal og bliver renoveret. Her kan man gå igennem med en rollator, når man bliver ældre. For mig var det simpelthen blevet for besværlig i vores hus. Vindel- og spiraltrapper”. 

I 2013 har Heino udviklet sig til en ny rocker. Han udkom i Marts med sit cover album “Mit freundlichen grüssen” og fik mægtig succes. På albummet har han taget sange fra stjerner som Nena, Rammstein og Peter Fox. Albummet var så succesfuld, at der den 18. Oktober kommer en efterfølger “Mit freundlichen grüsse . Jetzt erst recht”. Til BILD siger Hannelore stolt:

“Min Heino er blevet virkelig sej, og jeg er blevet en ægte rock bedstemor. Min Heino er simpelthen hårdheden.”

Fra folkemusiker til Rocker – det er noget af en forvandling, men for Heino er det lykkedes ganske godt. Tilbehøret til hans nye outfit sørger hans kone for, hun har en ide for hver ring og armbånd, at gøre hendes Heino til en ny musiker. Deres ægteskab går rigtigt godt, Heino finder ro ved sin drømmefrue, en ro som han har brug for efter optrædener.

Heino: “Hannelore er mit personlige “Chill out” område”.

Til hans koncerter siger han om sin kone og understreger, at hun er hans drømmefrue. Skandale fri og populær, det er Heino og Hannelore. Hemmeligheden bag deres ægteskab afsløre de i et interview til BILD:

“Vi har altid været loyale. Vi er forvisse om hinanden. Heino er for mig verdens mest erotiske mand”.

Hvis man følger nyhederne, har man allerede hørt om separationerne på prominente personer, man aldrig troede muligt. Så når man tænker på den ægte kærlighed, så er Heino og Hannelore et godt eksempel på, at hengivenhed kan bygges og forstærkes gennem årene.

Heino-og-Hannelore-1a

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse