Har fansene fået nok?

Foto: SWR/WDR/INTERTOPICS/STAR-MEDIA

Helene Fischer er en af ​​de mest succesrige sangerinder nogensinde. Med sin musik og sine ekstraordinære præstationer revolutionerede hun schlageren og næsten hver eneste sang af hende blev et megahit. Overraskende nok er hendes nuværende sang “Jetzt oder nie” ikke ligefrem kronet med succes…

“Jetzt oder nie” som er fra det aktuelle album “Rausch” blev kåret som den officielle ARD Olympic-sang. En stor ære for Helene, for hun har en helt særlig forbindelse til sangen, som hun afslørede til “dpa”:

“Jeg husker mange øjeblikke i min karriere, hvor det også var ‘nu eller aldrig’ for mig. Det meste af tiden valgte jeg ‘nu’, og det fungerede godt for mig. Jeg håber, at min sang bringer lige så meget lykke til vores atleter i Beijing, som jeg forbinder med den.”

Det ser altid ud til at bringe held til de tyske atleter, for de vinder den ene medalje efter den anden. Med Helene er tingene dog anderledes, for hendes sang kom ikke engang ind i top 100!

Har fansene nok af Helene? På ingen måde. Helene Fischer var i stand til at nyde over 750.000 klik på YouTube inden for en uge. Takket være Olympiade vil sangen også nyde godt af en stærk medietilstedeværelse indtil den 20. februar.

Hendes fans er irriterede

Efter sit store scenecomeback sidste år trak Helene Fischer sig fuldstændig ud af offentligheden efter datteren Nalas fødsel. Svært for hendes fans at håndtere, fordi de gerne vil have mere indsigt i deres stjernes liv. Helene deler ikke engang noget personligt på sin Instagram-kanal!

Indtil videre må hendes følgere nøjes med reklamevideoer til hendes singleudgivelser, som hendes sociale medieteam deler på platformen. Alle gamle billeder og videoer blev også fjernet fra hendes sociale kontoer – af hvilken grund blev der ikke meldt noget ud om.

En absurditet for deres fans, og derfor kommer de med påstande i utallige kommentarer. “Hun melder kun fra, når det ikke kommer til at tjene penge, hvilket jeg synes er rigtig irriterende nu,” klager en følger for eksempel.

Det er dog ikke overraskende, at Helene Fischer ikke deler noget fra sit privatliv på Instagram, for Schlagerdronningen er hendes privatliv helligt. Ikke desto mindre ville det være ønskeligt, hvis hun ville tale mindst én gang personligt efter sin velfortjente pause…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER