Hansi Hinterseers dobbeltgængere

Her går vi måske og tror, at Hansi Hinterseer er en ener – hvilket han naturligvis også er, – og så alligevel ikke, for der findes faktisk flere dobbeltgængere til den populære sanger.

Men hvad har de egentlig til fælles?

hansi-hinterseer-dobbelt-640
Klaus Michel er en af dobbeltgængerne. Han ligner Hansi Hinterseer med det halvlange blonde hår, og han optræder med Hansi Hinterseers sange. Om han leverer varen lige så godt som Hansi Hinterseer selv – det er jo en smagssag.

Så er der en person, der slet og ret kalder sig Hansi Hinterseer Double. Han er ret anonym, men også han ligner Hansi Hinterseer temmelig godt. I hvert fald er hans halvlange hår blond, og han optræder også med Hansi Hinterseers sange.

hansi-hinterseer-dobbelt-2-640
Josef Heher – Hinterheher – ligner også Hansi Hinterseer på frisuren. Han fortæller selv, at han ofte stødte på folk, som gerne ville have hans autograf, fordi de troede, at han var Hansi Hinterseer, og alle hans venner og bekendte gjorde tit opmærksom på hans lighed med den berømte schlagerstjerne. Til sidst kunne han ikke modstå fristelsen til at optræde som Hansi Hinterseers dobbeltgænger. Navnet lå lige til højrebenet, og så var Hansi Hinterheher født. Han begyndte at klæde sig som Hansi Hinterseer, og nu optræder han med sit show ved forskellige festlige lejligheder.

Det eneste, de tre dobbeltgængere tilsyneladende har tilfælles med den ægte Hansi Hinterseer er frisuren og så selvfølgelig, at de synger hans sange.

Den ægte Hansi Hinterseer har i øvrigt fødselsdag om to uger – og det har de andre tre ikke.

[box_info]Kilde: schlagerplanet.com[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER