Hansi Hinterseer’s album “Heut’ ist Dein Tag” fås nu også i jubilæumsudgave!

2014 er et stort jubilæumsår for Hansi Hinterseer. Denne sympatiske tyroler kan fejre 20 års jubilæum som scenekunstner, og desuden kan han fejre sin 60 års fødselsdag.

For at tilgodese sine trofaste fans i ind- og udland og give dem mulighed for at fejre året sammen med ham, tager Hansi Hinterseer ikke kun på jubilæumsturné, men udgiver også en jubilæumsudgave af sin aktuelle CD. Sammen med originalalbummet “Heut’ ist Dein Tag” får man endnu en CD med genindspilninger af ti af hans yndlingssange fra hans 20-årige karriere.

Hits som “Da wo die Berge sind”, “Der alte Silbermond”, “Schöne Mädchen sind zum Küssen da” og “Eine Nacht in Monte Carlo” udkommer alle i nye, moderne versioner. Som ekstranummer får man på jubilæumsudgivelsen det friske Clubmix “Lebenslängslich mit Dir” og “Weil Du mein Schatz bist”

Som bonus får man en DVD med ti videoer med hits gennem tiden fx. “Ich hab ein Hertz für die Berge”, “Im siebten Himmel” og “Das Leben ist schön”. Det er numre, som Hansi selv har udvalgt, som de bedste fra hans 20-årige scenekarriere.

“Utroligt som tiden flyver af sted! Dette specielle album er et godt mix af både gammelkendt og splinternyt. På tyve år får man alligevel produceret en masse, og jeg har samlet det, jeg selv synes er det allerbedste, på denne jubilæumsudgivelse. Det er mine personlige favoritter blandt mine sange og videoklip. Det er min tak til jer for jeres trofaste støtte gennem tyve år. Når man skal fejre noget, skal man finde det bedste frem!”, fortæller Hansi Hinterseer selv.

Med det aktuelle album “Heut ‘ist Dein Tag”, som også er navnet på jubilæumsudgivelsen, har Hansi Hinterseer scoret et hattrick i 2013. Efter at have opnået at ligge nummer et på hitlisten i Tyskland og Østrig, har han også ligget nummer et i Danmark. Desuden kunne den sympatiske tyroler glæde sig over en sjetteplads i Schweiz samt over at være i top-tyve i Belgien.

“Når sådan noget sker, bliver man virkelig glad. Da jeg hørte det, fik jeg gåsehud. Det er fantastisk at have så mange trofaste fans, der bakker mig op, og jeg takker virkelig for de mange års troskab. De får mig til at glædes over det, jeg laver, og det betyder virkelig noget. Jeg er heldig. Jeg nyder hver dag og prøver hele tiden at gøre tingene en lille smule bedre og dermed skabe større glæde gennem min musik,” fortsætter Hansi Hinterseer.

Jubilæumsåret byder på flere overraskelser fra den folkekære superstjerne. Her skal blot røbes, at han i begyndelsen af året dukker op i Madame Tussaud i Wien, og at han efter jubilæumsturneen med over 40 koncerter på elvte år tilbringer en uge i Tyrkiet sammen med sine fans.

Hansi Hinterseers album “Heut’ ist Dein Tag”  – jubilæumsudgaven kan købes efter d. 17 januar.

[box_info]Ariola.de News[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER