Hansi Hinterseer præsentere “Meine schönsten Momente”

Er du fan af Hansi Hinterseer, hans musik og den smarte vært og musiker og ikke kan få nok? Så præsenterede han nu “Meine schönsten momente” og igen trak det massere af fans til tv skærmene. I det sidste år er den blonde ex professionelle skiløber rejst meget rundt i verden, et tv hold har fulgt ham og dermed fået nogen gode scener. Det var spændende og han møder mange på sine rejser, andre musikere og også særlige indbyggere – og selvfølgelig også spektakulære foto fra naturen.

En ting er sikkert: Super underholdning, sjov og massere af musik. I Kitzbühle havde han valgt en malerisk græsareal, til at præsentere sine øjeblikke. Den smukke idylliske Gardasø var en af hans udflugter i de seneste måneder. Søen er omgivet af et imponerende bjerglandskab, som har fortryllet den blonde sanger. Her fik han at føle den grænseløse skønhed og lærte at elske byerne langs vandkanten. Der var også tid til at han spontant tog sit surfbræt – Gjorde den tidligere ex professionelle skiløber et godt indtryk? Helt sikkert.

Gode indtryk havde Hansi Hinterseer også i Ausseerland, i Tessin og på den grønne kro. Hvad han har set overalt og hvilke kollegaer han har mødt, viser han i “Meine Schönemente”. Fra dagens udsendelse bragte han også gæster med: I alpe hytten møder han show master Frank Elstner, Francine Jordi, Helene Fischer, Stefanie Hertel og Kastelruther spatzen. En skal man ikke skal gå glip af: Berner Sennenhund Quincy er naturligvis også med og sikre super underholdning.

Den blev i går vist på HR kanalen.

Hansi-Hinterseer-4

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse