Hansi Hinterseer og katten: glædelig påske og en lille anmodning

På den grønne torsdag aften sendte Hansi Hinterseer en påskevideohilsen til sine fans. På videoen optræder en rød kat sammen med sangeren og stjal showet. Vi har måtte se videoen tre gange, før man virkelig fik lyttet til Hansi.

Kilde: Hansi Hintersser Facebook
Kilde: Hansi Hintersser Facebook

Rød kat stjæler opmærksomheden fra Hansi Hinterseers fans

Så sødt var kæledyret, der ømt ligger sig op af Hansi Hinterseer. Promipools schlagerredaktion sukkede ” bare være en kat en gang,” før de fik set på videoen. Vi er temmelig sikre på, at det også er sket for mange fans.

Den nuttede – vi mener den firbenede – reagerer lidt fornærmet, da den kærligt forsøge at kæle superstjernen på skuldren, ryggen og armen og ligger sig lige så lang, som den er i solen. Men den bliver liggende ved sangeren. Så nemt kan selv en Miezi ikke modstå Hansi.

Hansi Hinterseer ønsker at lave en video fra turnéen

Da katten rigtig kælede, mens Hansi sendte sin påske hilsen, lagde naturligvis ingen mærke til, hvad sangeren sagde. Han befinder sig i øjeblikket på en jubilæumsturné. Han var i München for et par uger siden, og der lykkedes næsten det umulige: Olympia hallen dansede.

Den sidste koncert på denne turné giver han den 4. maj i Salzburg. Den vil blive optaget på en dvd, og sangeren beder sine fans at komme så mange som muligt. Billetter kan købes på www.oeticket.com og www.eventim.de.

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse