Hansi Hinterseer nye video: Bergsinfonie der Liebe

Kilde: Hansi Hinterseer web
Kilde: Hansi Hinterseer web

En symfoni kan være et instrumentalt værk eller beskrive en enorm rigdom, i et samarbejde af de forskellige arter, giver det en imponerende kunst. Sådanne en overflod af indtryk giver dig en natur, for andre forholdet til en særlig person. Hansi Hinterseer kombinere bjergluft, sommerfugle i maven og beroligende melodi med hinanden, og udgiver i dag hans særlig personlige “Bergsinfonie” med en passende musikvideo.

hansi-hinterseer-bergsinfonie

“Drum Horch was mei Herz Zu dir sogt”

I sangen “Bergsinfonie” forbinder Hansi Hinterseer metaforisk højde i bjerglandskaber, med intime observationer af en kærlighedserklæring. Denne sammenhæng lykkes, med bredde og tæt er fusioneret med en lys melodi. Således viser kunstneren sin kærlighed som en kold bjergbakke, når han synger: “Kærligheden til dig er som klart vand”.

Ingen anden kunstner kan forbinde temaet natur og kærlighed som Hansi Hinterseer, da han er kendt for sin tradition og for hans hjemfølelse. Om sit hjemland siger Tiroleren: “Jeg nyder, at være i bjergene, at være forbundet med natur og have min erindringer og billeder, i mig, siden jeg var barn er jeg vokset op med årstiderne og husdyr i Seidl alm”.

Kærlighed ligger i bjergluften

Hansi Hinterseer´s video “Bergsinfonie” imponerer gennem det fantastiske landskab. Sangeren står på afsatsen i en svimlende højde, går ved en kobolt blå bjerg sø og synger sin sang. Ind imellem ser man et forelsket par vandre i bjergene hånd i hånd. Musikvideoen giver lytterne et ønske om kærlighed, frihed og natur, ligesom teksten og melodien.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER