“Hansi Hinterseer: “Heut’ ist dein Tag”: Specialudsendelse den 1. februar på ORF2

ORF lykønsker publikumsyndlingen med de 60

Skiløber, ORF-kommentator, sanger, skuespiller, tv-vært … Alt dette forbinder vi med én og samme person, nemlig publikumsyndlingen Hansi Hinterseer. I forbindelse med Hinterseers 60-års fødselsdag dedikerer ORF en tv-specialudsendelse for multitalentet og fortæller lørdag den 1. februar kl. 20.15 på ORF2 i “Hansi Hinterseer – Heut’ ist dein Tag” en bevægende historie om den sympatiske tyroler. Vi vil få et indblik i hans første år som landmandsbarn i bjergene, hvordan hans spændende liv på Seidlalm begyndte (som dengang ikke engang havde elektricitet), den sportslige begyndelse og den spektakulære succes i ski worldcup, og at gå fra en mega karriere til at blive en populær scenestjerne. Der vises også hidtil ikke-offentliggjort videomateriale fra hans privatliv. Selvfølgelig er der også gensyn med nogle af de største hits og legendariske optrædener.

Hansi Hinterseer: “Jeg er taknemmelig for de mange skønne øjeblikke. At se tilbage på de sidste 60 år har været meget imponerende for mig. Valget har ikke været let, men der er sket så meget skønt i mit liv. Takket være min ledsager, men især mine fans, har jeg stået på scenen i 20 år. Gennem deres loyalitet og støtte har jeg fået lov til at opleve og opnå meget”.

Kilde: ORF.at
Kilde: ORF.at

I “Hansi Hinterseer – Heut’ ist dein Tag” er der interviewet talrige af venner, fans og prominente følgesvende fra sporten og underholdningen. Franz Klemmer, Marcel Hirscher, Bernhard Russi, Franz Beckenbauer, Niki Lauda, Andrea Berg, DJ Ötzi, Karl Moik, manager Thomas M. Stein, Rosi Mitermaier og Christian Neureuther, Maximilian Schell og mange flere fortæller små anekdoker om jubilæumspersonen. En co-produktion fra ORF, HR og SRF, fremstillet af Interspot Film. Hinterseers evner som skuespiller kunne man se den 29. januar i hans nye film “Ruf der Pferde”. ORF2 stod for programmet i anledningen af hans jubilæum, og det blev set af 618.000 seere (en seerandel på 23 procent).

Kilde: ORF.at
Kilde: ORF.at

“Hansi Hinterseer – Heut’ ist dein Tag“ er også at finde som live stream på ORF TV, og efter syv dage er den på TV-on-demand.

[box_info]Kilde: ORF.at[/box_info]

Det skal du læse