Hansi Hinterseer har “Zeit für Märchen”

Hansi Hinterseer er en All rounder – hvad enten det er professionel skiløber, schlager sanger eller vært, synes alt at lykkes for den sympatiske tyroler veteran. I øjeblikket er han ved at lære en ny rolle og siger “Jeg er en stolt bedstefar”. Dette er formentlig en af grundene til, at han har kastet sig ud i et nyt projekt:  Med “Zeit für Märchen” vil Hansi Hinterseer i Juli i år udgive en eventyrbog.

Klassiker og bjerg historie

Den nybagte bedstefar har selv sammensat det smukkeste eventyr. Og så eventyrlig klassiker blanding af traditionelle fortællinger fra de tyrolske alper. Uanset om det er om dyr, musik eller et juleeventyr, der er i “Zeit für Märchen” kan det være en perfekt historie til en enhver lejlighed. Desuden er fem historier på opfordring af Hansi Hinterseer fuldstændig omskrevet til hans bog.

Årsagen til udgivelsen af en eventyrbog er enkel: Hansi Hinterseer er et familiemenneske og ønsker at fremme læsning og tilbringe mere tid sammen med familien, og med at læse sammen. Hertil kommer, at tyroleren ønsker at stimulere fantasien hos børn med disse historier, eventyr, sagn og traditionelle historier fra sit hjem, og genoplive deres verden af ideer. Feer, troldmænd, trolde og andre eventyrfigurer som kan forstille sig i sit sind, det ønsker Hansi Hinterseer sig med sin samling af eventyr.

Hansi Hinterseer, Facebook
Omslag på bogen ” Zeit für Märchen”

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER