Hansi Hinterseer – Hår, Mode og Stil

Hansi-Hinterseer-7

Hansi Hinterseer har begejstret folk i årevis med sin skønne stemme og følsomme tekster, desuden ser han også godt ud. Vi afslører Hansi Hinterseer’s hemmeligheder ved hans styling. Han er et multitalent og har været en professionel ski løber, han kan synge og han er også skuespiller – og kvinder ligger for hans fødder. Men hvad er hans hemmelighed? Vi tager et kig på stjernes styling.

Mode

Hansi Hinterseer er en udendørs mand og står ikke tilbage, også sammen med sine hunde at tage ud i den friske luft. Men han har altid et velplejet udseende.

Hansi-Hinterseer-10Med skjorte, jakke og et tørklæde kan han også på en kold forårsdag holde varmen i bjergene. Hansi Hinterseer har helst beige eller ofte pastel farver. Ofte ser man sangeren i jeans og vandrestøvler – Og som et natur menneske han også er, hører også en ternet skovmandsskjorte til.

Frisure

Hansi Hinterseer kan være ganske stolt: Af sit hår.

Hansi-Hinterseer-4

Hvad er kendetegnet for Hansi Hinterseer? Det er klart hans hår. Sangeren bærer sit hår halv langt, skilning midten og forkortet bakkenbarter. Under hans optrædener har han gerne sit hår redt tilbage, hvilket giver han et seriøst udtryk. Det absolutte blikfang er hans herlige blonde udsendende. Dette giver et uimodståelig surfer look.

Vinter outfit

Hansi Hinterseer var professionel ski løber, ved de fleste. Men ved du egentlig, hvor godt Hansi Hinterseer ser ud i vinter outfit?

Hansi-Hinterseer-8

Sangeren kan ikke slappe af i den kolde vinter, men skal udforske naturen. Da Hansi Hinterseer har været professionel ski løber, ved han hvordan man pakker sig varmt ind. Han trækker i varme vinterstøvler: Den hvide pels holder fødderne varme selv i den dybeste sne. Desuden en varm strik tshirt og en dyne jakke – Det er klart Hansi Hinterseer perfekte vinter look.

Kilder: Schlagerplanet.com

Det skal du læse