Hansi Hinterseer 2013, koncerter og optrædener

For den Østrigske Hansi Hinterseer er dette år forbundet med op og nedture. Ud over sine koncerter og optrædener, har den tidligere skiløber også lagt ansigt til “Tirol Milch” Vi tager her et kig på hans koncerter og optrædener.

Frühlingsmelodien

Kunstneren er ikke kun i Østrig en superstjerne. I foråret rejste han med sin tour “Frühlingsmelodien” gennem byer som Essen, Ludwigshafen og Leipzig og her bevidste han med sine live optrædener at han er en stor entertainer. Gennem de mange byer i Tyskland rejste bandet Ladiner med, men også tv-vært Andy Borg var med og kiggede over skulderen. Folkemusik stjernen garanteret sine fans en god underholdning og det bragte publikum en uforglemmelig show.

Optrædener

Ved schlager nat Luzern i marts her i 2013, leverede Hansi Hinterseer endnu engang en stor optræden og begejstrede endnu engang publikum. Ved siden af optrådte også schlager stjerner som Andrea Berg og Stefanie Hertel ved schlager natten og gav publikum en fantastisk dag. Selv en fan rejse under mottoet “jeden tag ein kleines glück” ( hver dag en smule lykke) fandt sted tidligere i år. Det var den 11 fan rejse for Hansi og han førte rejse gruppen til Insel Kos i Grækenland, hvor alle havde en vidunderlig oplevelse. Efter denne afslappende tid, har sangeren naturligvis også Open air optræden 2013 i Tyskland i saksiske by Görlitz den 12 juli, også har han tre optrædener med Tiroler Echo i Tyskalnd. Den 19 juli finder man Hansi Hinterseer til Open air i byen Bad Griesbach. Og andre datoer er 20 juli i Deggendorf og dagen efter i Rosenheim.

Reklame

Tidligere i år lagde Hansi ansigt til “Tirol milch” i en reklame. Han er godt tilfreds med sin nye udnævnelse ” Det bedste fra mit hjemland, i den kølende afdeling” produceret af genfri “tirol milch”, dog er han ikke den eneste stjerne der har skrevet kontrakt med firmaet, også schlager dronningen Helene Fischer “meggle”og Udo Jürgens “Rama Cremefine”.

Vi takker for hans præsentationer og forårets melodi, som den sympatiske sanger har givet os og stadig vil give. Hans fans vil også i 2014 nyde hans tour forsalget starter i de kommende dage.

Hansi Hinterseer 2013 koncert og optrædner

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse