Hans far skal have en operation

Florian Silbereisen er i øjeblikket næsten overalt. Mens han kan ses på tv som overdommer for “DSDS”, er allrounderen lige nu på “Drømmeskibet”. Der foregår filmoptagelser. Men i sine tanker burde han være sammen med sin far…

Som “BILD” beretter, modtog Florian Silbereisen den bekymrende nyhed i begyndelsen af ​​februar. Mens han var midt i optagelserne af “Das Traumschiff – Mauritius”, fandt han ud af, at hans far Franz lå på hospitalet på grund af alvorlige indre blødninger.

Lægerne siges at have opdaget en ondartet tumor under en koloskopi. Florian bekræftede dette til “BILD”, men ønsker at forblive positiv: “På trods af alle vanskelighederne er der stadig håb.” Tumoren vil blive fjernet kirurgisk i løbet af de næste par dage.

Far og mor Silbereisen er skilt

Florian Silbereisens forældre har været skilt siden 2004. Han er den yngste af fem børn. Udover sine to brødre Rainer og Franz har Flori også Helga og Sarina som søstre. Ikke desto mindre holder familien sammen – især nu.

Vi er sikre på, at det vil betale sig, og at far Franz vil overleve operationen godt. Han er allerede i godt humør igen, som “BILD” beretter. Han sku flittigt ringe til sine naboer og venner. Det er optimistisk.

kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER