Han var sin ekskone Anja Schuette utro

Hvad Roland Kaiser afsløre i sin nye bog “Sonnenseite: Die Autobiographie” må være et slag i ansigtet for hans ekskone Anja Schüte. Fordi Roland ubønhørligt afslører i den, hvordan han var skuespillerinden utro i 1990’erne med sin nuværende kone Silvia.

Da Roland tog på turné i oktober 1993, inviterede han Silvia, som han havde kendt længe, ​​til to af sine koncerter. “Det var begyndelsen på vores hemmelige forhold,” sagde Roland Kaiser. »Der var gået næsten ti år, siden vi mødtes første gang. Siden hun først kiggede på mig med sine store grønne øjne. I dem fandt jeg varme og omsorg og altid en gnist af erotik.”

Fra da af mødtes Roland og Silvia, som også var gift, når det var muligt, mens deres ægtefæller var hjemme med børnene. Selvfølgelig havde han en anger, sagde Roland Kaiser. Ikke desto mindre var han sikker på sin sag. »Hun var kvinden, jeg ville bo sammen med. Jeg ville dele en tube tandpasta og opvask med hende, få børn, bygge et hus, plante et træ, blive gammel.”

Den 13. maj 1995 annoncerede Roland og hans Silvia officielt deres forhold, og de giftede sig den 23. februar 1996. Ægteskabet holder den dag i dag – også selvom det er købt med mange andres tårer og smerte.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER